fbpx

Complete reform Nerja

Complete reform Nerja

  • Reform: Complete Integral
  • Location: Nerja, Málaga
  • Elements to be highlighted: Luminosity throughout the house and designer kitchen

This total reform has been carried out in one of the most exclusive areas of Nerja, and the objective of the reform was to revalue this property that is intended for tourist rental.

The client who commissioned this reform had things very clear from the start. The house is used for tourist rental and is located in one of the best areas of Nerja, so they wanted finishes and materials of the best quality.

The kitchen and dining room are located in an open space and have access to the terrace.

The kitchen has an American bar for breakfast and more informal meals, the light tones are in tune with the rest of the decoration and help to give a feeling of spaciousness.

In addition, it has many details designed to make life easier for those who use it.

Play Video

The drawers have a system that prevents them from slamming shut, just like the upper shelves, which rise and close slowly.

Before After

Likewise, the upper shelves, which rise and close slowly.

Reforma integral Nerja

In the corners of the kitchen there is a system that allows to take advantage of the maximum space available and completely accessible kitchen utensils.

As we have said before, the kitchen and the dining room have access to the outside, but also the living room connects with the terrace giving the space an amplitude and luminosity that otherwise would be impossible. It also facilitates the passage of the kitchen to the terrace to take advantage of the outdoor space to eat while enjoying the sun of Nerja.

Going up the stairs we reach the top floor where there are 2 rooms with access to an outside balcony to wake up in the morning with the first rays of the morning sun.

In the bathroom, the color white has been chosen to increase the sensation of spaciousness and provide metal details such as the cistern and the shower, and the use of tiles with different shades of brown in the shower to give a personal and original touch to the design .

Thanks to the integral reform of this tourist house in Nerja, the owner has managed to increase the rental value by converting this comprehensive reform into a very profitable investment and that will recover in a very short period of time.

What do you like most about this integral reform in Nerja?

Thank you very much for reading.

This post is also available in: es sv

Scroll to Top